Shoppingbag

Shop op onze site jouw favoriete artikelen. Ben je klaar met winkelen? Klik dan op de shoppingbag en controleer of de maten en aantallen kloppen. In dit scherm heb je ook de mogelijkheid een kortingscode in te voeren. Is dit allemaal correct? Klik dan op bestelling afronden. 

  • Heb je al een IVY LINN account? Klik dan op inloggen of registreren. Vul jouw e-mailadres en wachtwoord in. De rest van de gegevens worden dan automatisch ingevuld. 
  • Bestel je voor het eerst? Dan kun je een account aanmaken. Alle gegevens worden dan de volgende keer automatisch ingevuld. Je hoeft dus maar keer een account aan te maken. Klik op 'inloggen of registreren' en kies daarna voor 'registreren'. Vul je gegevens in en vul een wachtwoord in. Je hebt nu een account aangemaakt!   
  • Liever geen account? Geen probleem, u kunt ook als gast bestellen.

Verzenden

Vervolgens kun je een verzendmethode kiezen. Het pakketje kan thuis bezorgd worden of je kunt deze laten bezorgen bij een ophaalpunt. Je kunt je pakketje dan afhalen bij de dichtstbijzijnde parcel shop. Lees hier meer over de verzendmethoden. 

Afrekenen 

Je kunt kiezen uit verschillende betalingsmethoden om de betaling te voldoen. Lees hier meer over de betaalmogelijkheden. Kies een betaalmethode en rond de bestelling af door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Klik rechts onderin op kopen en de bestelling wordt verwerkt. Nadat de betaling is afgerond ontvang je een bevestiging in je e-mail. 

Geen bevestigingsmail ontvangen? Er kan iets fout zijn gegaan.

  • De bevestigingsmail is terecht gekomen in de spambox. Controleer de spambox of de mail per ongeluk hier terecht is gekomen.
  • Er is een typefout gemaakt in je e-mailadres waardoor de bevestigingsmail niet binnenkomt.

Mocht je de bevestigingsmail niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 035-5882949.